Thursday, 21 April 2016

DEBARAN DIAMOND AWARD 2016 - TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL


DIAMOND AWARD 
23 APRIL 2016
PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTIONAL CENTRE ( PICC )Alhamdulillah Sabtu ini 23 April Azza bersama sebahagian bisnes partner yg lain akan diraikan di PICC secara gilang gemilang untuk Diamond Award.
.
Untuk Diamond Award ni akan raikan usahawan-usahawan SHOM yang berjaya menyiapkan accumulate sales mereka iaitu minima RM180k Diamond Sales Manager ( DSM ), Double Diamond Manager ( DDM ) dan mereka yang dapat untuk Car Fund ( Tabung kereta ).
.
Untuk pertama kalinnya juga Azza menempah dress yang selama ini x pernah tempah sedemikian rupa.. Istilah kata luar kemampuan. Tengok sebelah dulu untuk suprise.. heeee Cantik tak.. Sesuailah temanya pun ada blink-blink..


Syukur kepada Allah membuka ruang untuk Azza memulakan bisnes ni. Awalnya memang dari dahulu tak berminat nak sertai MLM sebab risau ditipu seperti MLM yang lain. Tapi setelah mencuba productnya iaitu PREMIUM BEAUTIFUL untuk sembuhkan Tulang Belakang Azza...Alhamdulillah ia amat berkesan untuk kesihatan Azza. Makanya Azza terus mencuba grab peluang ni untuk berniaga sebagai agent PREMIUM BEAUTIFUL terlatih dan berniat nak membantu mereka yang senasib Azza yang ada masalah Tulang Belakang.
.

Bisnes ni memang membantu untuk upgrade kewangan selain kesihatan. Azza memang fokus sepenuh hati buat bisnes ni. Just follow step yang leader beri. Mesti nak kerjasama dalam kumpulan. Azza tak pernah give up/ down. Sebab Azza sentiasa pandang ke hadapan dan tanam dalam diri AKU NAK SEPERTI CDM EIJA, AKU NAK SEPERTI CDM AIN. JIKA MEREKA BOLEH KENAPA AKU TAK BOLEH"
.

Azza komited dalam bisnes ni macam kita makan gaji juga. Sentiasa berusaha. Adat bisnes ada turun naiknya tapi jangan give up kalau kita nak mencari rezeki.
FOKUS! FOKUS! FOKUS MATLAMAT!
Azza bukan anak orang senang. Dari kecil dah biasa diserap nak sesuatu usaha sendiri termasuk nak bayar yuran PMR dan SPM. Sebab tanggungjawab anak sulung memang berat. Terlalu banyak pengorbanan untuk adik-adik.
.

Alhamdulillah meskipun lambat untuk sampai ke pangkat Diamond Sales Manager ( DSM ) ni Azza akan tetap berusaha fokus ke rank seterusnya iaitu untuk Double Diamond Manager ( DDM ) dan Tabung Kereta.
Saat ada yang datang dan pergi dalam kumpulan Azza bukanlah sebab untuk Azza patah semangat juga. Doa dan harapan Azza semoga kumpulan Azza juga akan berkembang dengan berjaya.
.

Those yang nak jana pendapatan bersama kumpulan Azza adalah dialu-alukan.
Boleh kita sama-sama buat tambahan BONUS RAYA yang akan credited saving anda 11 May. Untuk pengetahuan semua bonus pertama yang SHOM bagi adalah sangat besar iaitu RM5000. Boleh sangat-sangat kita buat persediaan raya sekeluarga.
.
Sekian saja untuk my blog kalini..terlalu padat nowadays dengan bisnes sehingga tiada masa tu update. Contact Azza terus untuk peluang jana pendapatan dan peluang memiliki PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA.
Azza Amri 
60102262734
razalinarahmat@gmail.comNo comments:

Post a Comment