Saturday, 26 March 2016

KEKAL LANGSING TANPA BERSENAM DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET BY AZZA AMRI

Ramai nk kurus tp malas nk bersenam kan.. Macam² faktor punca kemalasan  tu antaranya :-

✔ Cuaca
✔ Sibuk kerja
✔ Badan dh terlalu berat

Here Azza nk ng tips bakar lemak tanpa kerap bersenam & maintain berat badan.
Mesti kawan² nak .. Lg² yg malas bersenam mcm Azza & sibuk bekerja mmg tiada kesempatan bersenam.
Pakai saja our Premium Beautiful  hari bagai exercise utk Azza membakar lemak.. Senangkan.. FarInfrared  ( FIR ) yg ada pd Premium Beautiful  membantu utk membakar lemak & meningkatkan metabolisma dlm badan. Menjadikan badan lebih Sihat Cegas Cerdas.
So kakak² adik² yg rushing ke pejabat @ kolej x sempat  bersenam tu jom pakai Premium Beautiful. Sambil bekerja pun lemak boleh terbakar dlm diam & dapat Pasang Badan memukau sentiasa..
Those yg belum ada Premium Beautiful digalakkan beli. Sebab antara pelaburan yg berbaloi utk jangkamasa lama. Our Korset ni ada LIFETIME WARRANTY if rosak repair pun free smpi bila-bila..
Especially  yg ada masalah  beratbadan, bonjolan lemak kelihatan berlipat-lipat, pinggul / punggung melebar is highly recommended pakai Premium Beautifu.
Immediate reshape & instant shaping. Especially yg akan bersalin tercari-cari bengkung moden & bakal pengantin bride to be..
Sekarang Azza offer rakan² sekalian dapatkan our Premium Beautiful.  
Tawaran  HARGA RUNTUH & JIMAT BANYAK BELI BULAN MARCH ni.


Azza +60102262734
razalinarahmat@gmail.com


Tuesday, 22 March 2016

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH BY AZZA AMRI

JOM PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL.
LUPAKAN PAKAIAN DALAM BIASA-BIASA YG PERNAH ANDA PAKAI.




Kenapa nak pilih cara yang susah tapi belum tentu dapat kesannya..

kenapa nak guna cara yang bahaya yang boleh menyakitkan kita..
kenapa nak penat-penat jogging yang kadang-kadang kita akan give up tengah jalan..
Dengan Premium Beautiful kita dah tak perlu semua tu..
Premium Beautiful ni sesuai untuk yang :

- suka makan xberenti..
- sape yang makan sikit tapi berat badan cepat naik..

Bila berat badan naik, nak jogging lagi la malas.. So,siapa yang ada masalah ni boleh settle dengan sarung je Premium Beautiful ni sebab ia akan MENINGKATKAN METABOLISME dan BAKAR LELEMAK yang menggelebeh tu. Bayangkan 1jam=900kalori, jika 8jam kita pakai Premium Beautiful dah berapa?? So kalau pakai konsistan setiap hari dalam masa sebulan dah boleh nampak tranformation anda. Menjadikan badan lebih sihat, cergas dan cerdas.
So kakak² adik² yg rushing ke pejabat @ kolej x sempat bersenam tu jom pakai PB Corset. Sambil bekerja pun lemak boleh terbakar dlm diam & dapat pasang badan memukau sentiasa.. Bestkan.






Those yang ada masalah berat badan dan bentuk badan digalakkan pakai our Premium Beautiful . Tak perlu senaman ketat dan diet sakan. Soon nak raya mesti ramai nk jaga bentuk badan dari sekarang untuk dapatkan baju raya idaman kan. Dengan Premium Beautiful kita hilangkan perut buncit, lengan sado, peha besar, pinggul/ punggung melebar dan badan yg bersize besar. TAWARAN HARGA RUNTUH MENJUNAM Azza nk bagi kepada 10 orang terawal PM/ wassap Azza. Free gift juga Azza akan beri.

Cepat-cepat kawan. Kita sebagai perempuan sekurang-kurangnya mesti ada 1-2 korset. Beli Premium Beautiful berbaloi- baloi tahan berkurun lamanya.
Bonus bentuk badan pinggang berpotongan dan sihat tulang belakang.

Dapatkan sekarang kawan-kawan.

TAWARAN HARGA RUNTUH MENJUNAM Azza nk bagi kepada 10 orang terawal PM/ wassap Azza. Free gift juga Azza akan beri.

PM/ WA Azza segera



PM/ WA : Azza +60102262734
razalinarahmat@gmail.com



MAJLIS PENGANUGERAHAN SM/SSM SHOM 2016 BY AZZA AMRI

SM SSM Award September 2016




On 19 March 2016 SM SSM Award was held at IDCC Shah Alam.

Penganugerahan ini khas untuk meraikan penerima anugerah bagi Sale Manager ( SM ) yang membuat sale sebanyak RM20,000 dan Senior Sale Manager ( SSM ), RM60,000 sale terkumpul dalam kumpulan masing-masing...

Penganugerahan ni diadakan dua tahun sekali oleh Sahajidah Hai O Marketing (  SHOM ) demi menunjukkan rasa berbesar hati atas usaha masing-masing. Dalam setahun lebih 5 anugerah diadakan oleh syarikat SHOM termasuk 2 kali setahun trip melancong secara PERCUMA!

Memang bukan calang-calang syarikat dapat bagi servis macam ni. Memang rugi kalau tak ambil peluang jadi part of the team.. Majlis yang dianjurkan secara gilang gemilang ini juga meraikan 23 business partners dari kumpulan kami iaitu The Diamond Circle termasuk suami Azza SSM Mohamad Fadzil Amri.


Majlis dihadiri juga dengan anak-anak kami.



Suami Azza masih bekerja as banker. Awalnya buat bisnes ni mmg tak minat & takde masa. Since beliau lihat sendiri pencapaian Azza dlm bisnes ni memberansangkan, beliau cuba sedikit demi sedikit. Sungguhpun lambat suami Azza dapat juga siapkan pangkatnya dgn accumulate sale RM60,000. Tahniah husband.. Lepas ni cuba pula ke peringkat seterusnya. 

Apa pun congratulations pada semua!!
Tanpa langkah pertama, tak akan ada langkah seterusnya. So jangan takut untuk memulakan langkah tersebut! SHOM menjanjikan kita untuk menjadi usahawan yg berjaya jika kita sentiasa berusaha hingga ke pentas kejayaan.


And here pose cun melecun dari The Diamond Circle Team..









Mari Sertai kami bersama SHOM. Ramai yang mencari peluang perniagaan tak tahu bisnes apa yang sesuai. SHOM menyedikan platfom yg mudah utk anda semua mula. Jangan risau & ragu nk mula perniagaan. Harus berani.
Contact Azza for info peluang perniagaan bersama SHOM.



Azza Amri
+60102262734
razalinarahmat@gmail.com




Wednesday, 16 March 2016

HERBA MAHARANI RAHSIA KECANTIKAN DAN KEUNGGULAN WANITA

HERBA MAHARANI

(HERBA LAKU LARIS UTK WANITA)



Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming.
Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.


Apakah itu Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Apakah ramuan yang terkandung dalam Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Apakah kesan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.
Adakah pengambilan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan akan menyebabkan badan terlalu panas?
Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak untuk membantu penyerapan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan oleh badan.
Siapakah yang perlu mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Lelaki dan wanita turut boleh mengambil.

Bolehkah ibu mengandung mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?

Tidak dicadangkan kerana hormon ibu mengandung tidak stabil dalam tempoh mengandung.

Bolehkah kanak-kanak mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan.


Kandungan Herba Maharani

Gallus Gallus Domesticus (Black Fowl), Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita, Radix Giycyrrhiza Uralensis and twenty more valuable ingredients

Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
Menguatkan tenaga dan stamina.


Perhatian:

Ibu mengandung dilarang mengambil.
Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
Tidak sesuai diambil ketika selsema.
Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.



Cara pengambilan




Sebaik shj selepas habis haid, 25 bj pagi semasa perut kosong dan 25  bj malam.
jangan ambil semasa datang haid.
Tiada kesan sampingan.



** herba ni amat sesuai untuk amalan dalam pantang. Tiada side effect kpd baby.

Antara testimoni customer kami ...
















SPECIAL OFFER MARCH 2016 PREMIUM BEAUTIFUL BY AZZA AMRI






Assalamualaikum kawan-kawan.

Hi semua. Nama saya Azza Amri trusted agent sah Premium Beautiful Korset Malaysia & Brunei. Bermulanya Azza mengenali Korset No.1 Malaysia dengan adalah dari testimoni diri sendiri. Azza adalah pesakit Tulang Belakang kronik. Pernah lumpuh separuh badan juga. PB Corsetlah penyelamat & sembuh seperti sediakala. 

Best jadi usahawan korset ni. Selain kita memiliki bentuk badan yang kita dambakan & sihat tubuh badan..Kita boleh jana pendapatan juga. Those yg nk buat side income tu boleh PM Azza tau..heeee..

Bulan March ni bulan akhir CASH REBATE Premium Beautiful. Makanya Azza mmg nk buat jualan menggila kpd semua cust Azza. 
Anda ada masalah BERAT BADAN? BENTUK BADAN TAK CANTIK?
PLUS SIZE? SIZE BESAR? PERUT BUNCIT MCM MENGANDUNG?
TERCARI-CARI BENGKUNG MODEN SEMASA BERPANTANG SELEPAS BERSALIN YG SENANG DIPAKAI? BAKAL JADI RAJA SEHARI NK BENTUK BADAN CANTIK SEMASA BERSANDING?
Bonjolan lemak kelihatan berlipat-lipat, pinggul dan punggung melebar is very recomended pakai our korset. 5 minit immediate reshape & instant shaping.

Those yg sudah memiliki our korset memang puas hati transformation & kebersanannya bila pakai Premium Beautiful. Bayangkan sebelum ni bersize XXL kini M. Oklh tu tak perlu senaman ketat & diet yg extrim. Pakai PB Corset pun boleh slim & ramping.

Our Korset satu-satunya Korset yg ada Far Infrared membakar lemak dalam diam. Korset lain takde tau..heee... itu untungnya beli PB Korset. Then our korset ada LIFETIME  WARRANTY if rosak repair FREE. Memang takkan dapat kualiti sebegini jika dibandingkan korset biasa-biasa anda pernah beli di pasaraya tu.


Nak tengok hasil pakai Premium Beautiful? Jom scroll bawah.. 








MASALAH PERUT BUNCIT. HILANG TERUS SELEPAS PAKAI PB CORSET





Cepat-cepat dapatkan kalau anda ada masalah bentuk badan & berat badan nak cantikkan badan dengan cara mudah & berkesan.. JOM PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL. MARCH special offer Azza nk bagi. Amat-amat berbeza dr harga biasa. Rebut sekarang yea kawan-kawan.

Price bergantung kpd size badan anda juga.. If ada berbadan besar, so harga pun besar sedikit juga compare normal size.. Tp tak mengapa.. Azza tetap akan bg harga adik beradik..heee

Ukur badan anda dulu seperti gambar di bawah yea. Guna Pita tape dalam ukuran CM bukan Inci. If takde pita tape tak mengapa terus pm Azza tau..







Contact

Azza Amri

+60102262734 ( PM/WA )
razalinarahmat@gmail.com

BENTUK BADAN RAMPING DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL BY AZZA AMRI

Korset Premium Beautiful ini bukan sebarangan korset. Korset Premium Beautiful berbeza dengan korset lain yang berada di pasaran.

Mungkin ada yang tertanya - tanya keberkesanan korset ini. Ada yang kata kurang berkesan. Ada yang kata tiada kesan apa - apa.

Oleh itu, ada beberapa perkara yang perlu anda ingat dan ikut masa memakai Korset Premium Beautiful terutamanya kepada pengguna yang baru.

BRA

  • Jangan pakai bra masa pakai Premium Beautiful. Sebab Premium Beautiful ini akan bertindak sebagai pengganti bra kita yang kita biasa pakai hari-hari tu.
  • Hanya memakai Premium Beautiful untuk mendapat lebih kebaikan FIR (direct contact of FIR fabric dalam Premium Beautiful dengan kulit).
         


SHORT BRASSIER



LONG BRASSIER


PAKAI MINIMUM 8 JAM SEHARI

  • Pakai Premium Beautiful minimum 8 jam sehari. Tapi kalau lebih dari 8 jam pun sangat digalakkan. Kalau nak cepatkan proses pengecilan/penurunan saiz badan, boleh pakai hingga 10 jam atau lebih.
  • Tidak ada kesan buruk jika pakai lebih 8 jam, malah adalah lebih baik.
  • Kalau kita pakai waktu kerja sahaja dalam 11 jam sahaja (5 kali seminggu). Minimum 8 jam tu untuk full set ye.

MASA KE TANDAS

  • Kalau ke tandas, untuk lebih mudah dan pantas membuang, just angkat waist nipper ke atas. Turunkan sahaja long girdle (macam biasa kita buat dengan seluar dalam). Dan membuanglah macam biasa…he..he.
  • Mula-mula akan rasa agak kekok tapi lama-lama pakai PB masa pergi toilet perkara biasa sahaja.

WAIST NIPPERS


LONG GIRDLE


    DRINK 8 GLASSES OF WATER

    • Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari semasa pakai Premium Beautiful. FIR dalam Premium Beautiful memerlukan air yang cukup dalam badan kita untuk bertindak.
    • Kalau tiba-tiba terasa kepeningan semasa pakai Premium Beatiful, cepat-cepat minum air.

    IKUT SAIZ YANG BETUL

    • Setiap pemakai Premium Beautiful perlu di ukur badan mereka untuk menentukan saiz yang sesuai dipakai.
    • Jika tidak diukur, ia akan memberi masalah kepada si pemakai. Ia akan merasa kurang selesa sekaligus ia tidak memberikan kesan yang efektif. Saiz yang sesuai amat penting dalam pemakaian Premium Beautiful.

    PEMAKANAN YANG SEIMBANG DAN SIHAT

    • Walaupun kita memakai Premium Beautiful ini untuk menurunkan berat badan, tidak semestinya kita tidak menjaga pemakanan kita. Kita perlu makan makanan yang sihat agar kita sentiasa dalam keadaan yang tip top.

      MASA BASUH

      • Basuh ikut instinct hygenic anda. Maknanya kalau anda rasa Premium Beautiful masih bersih dan tidak berbau boleh teruskan pakai. Tapi kalau Premium Beautiful mula berbau atau gatal itu petanda time basuh sudah tiba!


      CARA BASUH

      • Basuh Premium Beautiful dengan cucian tangan sahaja. Elakkan memerah/memintal dengan kuat.
      • Masukkan separuh air bersih dalam baldi dan campur sedikit Premium Beautiful Wash atau apa-apa jenis liquid detergen yang lembut (jangan guna sabun serbuk). Kemudian celup dan basuh PB dengan dengan tangan.
      • Bilas Premium Beautiful hingga bersih dan sangkut pada penyidai dalam bilik air supaya air basuhan PB menitik dan kering. Boleh juga keringkan PB dengan tuala bersih.
      • Bila air tidak menitik lagi, boleh sidai Premium Beautiful dalam bilik bawah kipas.
      • Premium Beautiful akan kering dalam masa 4-6 jam so masa terbaik untuk basuh ialah masa balik dari kerja. Esoknya boleh pakai lagi.
      • AWASS!!! jangan terlalu menyental PB ditakuti chitosan yang terdapat dlm PB akan keluar.

      PANTANG LARANG

      • Jangan basuh Premium Beautiful dengan mesin basuh atau memerah dengan kuat.
      • Jangan iron atau dry clean.
      • Jangan jemur bawah direct sunlight (cahaya matahari).
      • Jangan basuh dengan sabun serbuk.

      Dapatkan sekarang dgn Azza dengan tawaran harga yg menarik & special.



      PM/WA Azza Amri

      +60102262734
      razalinarahmat@gmail.com




      Tuesday, 15 March 2016

      TIPS KEMPIS PERUT DENGAN BERKESAN BY AZZA AMRI



      GARLIC TABLET



       MENGAPA GARLIC TABLET PILIHAN TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT?




      1. Hanya 4 biji sehari ( 2bj pagi & 2 bj mlm)

      2. Diperbuat daripada pati Bawang Putih yang bermutu tinggi. 
      3. Tiada Bau Bawang Putih & Rasa Pedas
      4. Membantu mengeluarkan angin dalam badan / melawaskan sistem penghadaman
      5. Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.


      KEBAIKAN GARLIC TABLET

      1. Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
      2. Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya trombosis.
      3. Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
      4. Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
      5. Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
      6. Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.

      APAKAH KESAN AMALKAN GARLIC TABLET?

      Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman dan melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.

      ADAKAH MULUT BERBAU JIKA AMALKAN  GARLIC TABLET?

      Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.

      JIKA BAWANG PUTIH DITAMBAH DALAM MASAKAN HARIAN, ADAKAH KITA PERLU MENGAMBIL LAGI GARLIC TABLET? 

      Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Namun, Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.

      ADAKAH NILAI NUTRISI BAWANG PUTIH LEBIH TINGGI JIKA IA DIMAKAN TERUS?

      Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut, dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.


      BOLEHKAH KANAK-KANAK DAN IBU MENGANDUNG MENGAMBIL GARLIC TABLET?

      Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil, sementara kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas pula perlu mengurangkan saiz pengambilan kepada separuh. Nilai nutrisi bawang putih adalah tinggi, dapat menguatkan daya keimunan dan stamina bagi ibu mengandung. Jika ibu mengandung mempunyai tanda keguguran atau sering menghadapi masalah keguguran, terutamanya mereka yang bersusuk badan panas, adalah dicadangkan supaya mengelakkan makanan pedas seperti bawang putih dan cili.



      Add caption








      Monday, 14 March 2016

      BENGKUNG MODEN SENANG DIPAKAI SEMASA BERPANTANG BY AZZA AMRI

      Assalamualaikum kawan-kawan..
      bertemu kita lagi dlm my blog..




      Harini Azza nk share BERPANTANG FIRST CLASS dgn Premium Beautiful Corset.
      Especially bakal-bakal ibu yg sedang hamil tercari-cari bengkung semasa dalam berpantang nanti.
      Penting tau pakai bengkung ni masa dalam pantang.. Badan nk pakai lama gitu..heee

      Kawan-kawan dh cari ke bengkung jenis apa?
      Meh Azza nk suggest BENGKUNG alaf baru gitu.. Nowadays semua nk pakai bengkung yg selesa dipakai & senang juga dipakai. Tak perlu nk lilit melilit kan.. Lagipun bukan semua akan fokus menjaga kita dalam pantang. So mesti nk jadi kategori HOT MAMA INDEPENDENT gitu..
      Coz masa Azza berpantang anak-anak Azza dulu pun mak & adik tidak menjaga Azza sepenuhnya.. Seminggu dua saja.. Then mereka pulang ke kampung..So mmg terlalu bergantung harap dgn mak.. Bila mak dh balik rasa kekok.. Batu tungku pun rasa malas nk panaskan. Then pas habis pantang body Azza xdelah shape menarik sgt pun.. Masih ada yg kembang.



      JOM BERPANTANG FIRST CLASS dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.
      Antara tips Sihat & kembali langsing dgn cepat & mudah.. Khusus kpd anda yg bakal bersalin tercari-cari bengkung moden semasa berpantang..  Kalau nak tau sekali kita pakai Premium Beautiful dlm sehari bersamaan dgn 5 kali sesi bertungku. Banyakkan sesi tu.. Tiada perlukan batu-batu lg pasni kalau dengan Premium Beautiful...heee




      Potential lose weight 10 -15kg during confinement.. Immediate reshape, membantu mengurangkan strechmark & support peranakan kita.. Else sgt menjimatkn masa & amat memudahkn proses berpantang bg ibu2 moden masa kini.. Best tak.. Lepas habis tempoh pantang pun still pakai utk pergi kerja.. Bukan simpan dlm kabinet untuk best bersalin.
      Penting berpantang dgn premium Beautiful sbb mampu reshape bentuk badan kita.. Lagi-lagi semasa berpntang urat-urat badan mengembang. Juga cengkam pernakan kita dari jatuh. Yg bestnye menhasilkan susu badan yg banyak utk baby.. Kenyang baby
       minum susu badan ibunya.. Debab-debab baby membesar dengan sihat tau..


      😱😍😍

      😘😘
      Here Azza nk share mereka yg berjaya langsing hasil berpantang dengan Premium Beautiful.
      Cantikkan.. Even selepas bersalin habis pantang pun masih pakai PB Corset. Transformation yg sangat cantik. Kalau kata anak darooo pun orang percaya sebab bentuk badan berpotongan meletop.

        






      Sekarang premium Beautiful under PROMOSI JIMAT & HARGA RUNTUH. Those hot mama yg tercari-cari bengkung moden tu Azza suggest pakailah our korset. Memang tak rugi beli sbb smpi anak yg ke berapa pun boleh pakai semasa pantang. Jom dapatkan sekarang. Azza bg harga best friend tau.. :)

      Contact Azza yea.

      Azza Amri
      +0102262734
      razalinarahmat@gmail.com