Tuesday, 21 November 2017

PREMIUM BEAUTIFUL YEAR END SALE



Yeay.. Saat di tunggu-tunggu untuk jualan akhir tahun Premium Beautiful.. Special harga akk beri those yang dapatkan 1-2 set Premium Beautiful bulan ni. Juga peluang dapat duit besar dengan Premium Beautiful tau.. minima RM5,000.. WOW macam mana tu.. Kena jadi ahli la maksudnya.. Then akk tunjukkan peluang keemasan ni dengan anda. Imagine pakai Pemium Beautiful Free dapat pula Bonus pertama RM5,000. Bestla kan.. Mana nak dapat pakai baju dalam dapat duit kepok-kepok macamni.. hehe




Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini untuk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pada pinggang anda lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size dan berat badan korang masih boleh pasang badan dengan Premium Beautiful.

PB ni satu-satunya Corset With FIR amat bagus utk 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Sarung saja terus Instant Shaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab itu setiap wanita perlu ada 1 PB ssebagai pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sebagai bengkung moden untuk wanita lepas bersalin. Those yang ada sakit belakan, slip dics, lumbar spine, tulang bengkok atau bongkok, Premium Beautiful is the best as back support.


Premium Beautiful Classic
Hitam bukan sebarang hitam! Dah lebih 20 tahun dipasaran.. Function untuk reshape bentuk badan. Paling laris permintaan untuk langsingkan badan! Setiap wanita amat perlukannya!


Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Elegance ni new edition material lebih lembut and sejuk bila dipakai and more to maintain size badan.. Demand tinggi especially client akk dari Indonesia







TESTIMONI TERBARU NOVEMBER 2018 PREMIUM BEAUTIFUL






Dapatkan sekarang dari akk sepasang dua Premium Beautiful dengan harga menarik. Akk juga akan kongsikan how pakai Premium Beautiful korang bleh dapat duit juga. Pelaburan yang berbaloi untuk kesihatan dan kecantikan bentuk badan.



Azza Amri
+60102262734
Premium Beautiful Expert
Malaysia| Brunei| Indonesia| Singapore

PREMIUM BEAUTIFUL MEMBANTU SCOLIOSIS


Assalamualaikum..
Harini akk nak beri sedikit tentang SCOLIOSIS


Ada rakan alam maya akk masalah SCOLIOSIS?

Rasanya boleh dikatakan semua pesakit skoliosis ni memakai Back Support khas dari hospital untuk support tulang belakang yg bengkok.. Cuba dengan Premium Beautiful as back support tulang anda.. Membantu ramai pesakit sebegini support tulang belakang mereka dengan baik.


 BAHAYA Skoliosis Terhadap Wanita


Skoliosis ni keadaan di mana tulang belakang seseorang membengkok dan melengkung dari paksinya. Ia lebih kerap berlaku di kalangan wanita iaitu sebanyak 2% berbanding lelaki hanya 0.5 peratus.

Wanita yang ada masalah ni kan boleh mencuba mengawal dan mengatasi masalah tulang belakang bengkok dgn memakai corset secara konsisten.. Anda harus mencuba berikhtiar dengan menyarung sepasang korset hitam ni coz HARGAnya JAUH LEBIH MURAH dari kos pembedahan yang tinggi + risiko sewaktu pembedahan..


Bulan lepas akk ada update di Instagram akk ( azza.amri ) di mana buyer akk ni dari Indonesia iaitu Pak Hendra.

Pak Hendra asal dari Indonesia 
Sumatera Selatan bekerja sebagai buruh binaan di negara kita.. Ikhtiar beli sepasang Premium Beautiful sebagai alternative untuk bantu isterinya yang menghidapi Scoliosis.. Beliau & isteri dh lama survey Back Support yg sesuai utk isterinya.. And terbaca tentang Premium Beautiful yang bagus untuk penjagaan tulang belakang.. Katanya dengan akk.. Setia & sayang isterinya bukan nilai duit lagi.. Janji isterinya sihat seadanya.. Itu dia harap kan. .





Inilah isteri Pak Hendra kebetulan ada Watsap akk untuk beritahu perkembangan terkini sejak sebulan memakai Premium Bautiful.. Alhamdulillah ada improvement kesihatan selepas sebulan pakai Premium Beautiful.. Sakit berkurangan dan selesa dipakai setiap hari.. Paling kami teruja, cantik sungguh isterinya melaram dengan Premium Beautiful.. nampak lebih confident melaram dengan kebaya moden.
.



Premium Beautiful bukan korset biasa. Lebih kepada kesihatan.. 70% healthy + 30 beauty = satisfied. Premium Beautiful mendapat pengiktirafan dari Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa Iaitu US, Canada & Quebec.. Membantu as Back Support terbaik untuk kesihatan tulang belakang kita juga.. So kalau anda masalah tulang belakang, Premium beautiful is the best corset utk anda.. .
















Peranan Waist Nipper Premium Beautiful untuk menyokong tulang belakang, vetebrata dan pinggang anda.. Sangat sesuai kepada yang ada masalah sakit pinggang dan sakit tulang beakang. 

Alhamdulilah banyak feedback positive  dari client yg dah pakai sendiri our PREMIUM BEAUTIFUL. Prevention is better than cure! Grab harini our Premium Beautiful untuk Promo Jimat .



PREMIUM PREMIUM BAJU SUPPORT BELAKANG LELAKI


Assalamualaikum semua..

Sebelum ni ramai tanya akk Premium Beautiful ni orang lelaki boleh pakai ke?.. Boleh dear tapi tak la fullset Premium Beautiful tapi hanya bengkungnya sahaja iaitu Waist Nipper Premium Beautiful seperti gambar di bawah ni.. Terkenal juga sebagai Baju Support Tulang Belakang especially yang ada msalah Slip Disc, Sakit Pinggang dan yang selalu drive jejauh tu.

Waist Nipper Premium Beautiful

Our Waist Nipper Premium Beautiful diiktiraf oleh 3 Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa iaitu US,Canada dan Quebex. mempunyai 7 tetulang untuk support tulang belakang lebih selesa. So kelebihan ini takde dengan Waist Nipper jenama lain dipasaran.




Waist Nipper Premium Beautiful ni amat bagus untuk orang lelaki sebab ia selesa dipakai. Ia terus melekap dikulit badan dan tak nampak lapisan luar pakaian. Those yang ada masalah perut buncit tu elok pakai our Waist Nipper Premium Beautiful sebab penampilan amat kemas dipandang. Dibawah ni ada beberapa testimoni kaum lelaki yang dah pakai our Waist Nipper Premium Beautiful.. Ramai yang pakai ni kebanyakannya tentera dan polis. Sebab sekarang dah ditetapkan macam rules majikan untuk kenaikan pangkat perut tak boleh la buncit kan.. Sebab akan effect kepada kesihatan dan penampilan juga. Haaaa nampak tak tu..










Those kalau nak dapatkan Baju Sokongan Tulang Belakang ni aka Waist Nipper Premium Beautiful ni korang boleh dapatkan daripada akak. Isteri-isteri mana sayangkan suami tu.. Kalau nampak perubahan ketara fizikal suami perut semakin buncit hadiahkanlah 1 Waist Nipper Premium Beautiful ni. Berbaloi beli sebab ia Lifetime Warranty jika ada kerosakan. Suami kita kuat bekerja kan mencari rezeki.. Kesihatan mereka pun nak jaga sama especially tulang belakang mereka.

Harga ikut size badan sebab Waist Nipper Premium Beautiful ni takde size S,M, L,XL,XXL. Ia custome made danada ukuran badan semua orang. Hubungi akk untuk keterangan lanjut.


Azza Amri
+60102262734
Premium Beautiful Expert
Malaysia| Brunei| Indonesia| Singapore

PREMIUM BEAUTIFUL IS THE BEST LINGERIE



Premium Beautiful is the best lingerie that i have ever worn. Premium Beautiful is made from a very soft material that you won’t feel it on your body. It is made from 2 special Fabric Akwatek and Akwadyne.



Different from other corsets in the market, Premium Beautiful is stretchable and it follows the wearer’s body movement. We call that the 360’ degree stretch.







Premium Beautiful consist of 3 different pieces 

  • Long Bra Premium Beautiful


  • Waist Nipper Premium Beautiful 


  • Long Girdle Premium Beautiful


Not everyone are born with the perfect hourglass bodyshape but with Premium Beautiful your dream perfect body shape will be yours no matter what is your body shape. Let’s try fitting Premium Beautiful and PM me if you wanna be classy and foxy 











Contact Me now for info 

Azza Amri
PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT
Malaysia/ Brunei / Indonesia/ Singapore 

Thursday, 19 October 2017

INSTANT SHAPING WITH PREMIUM BEAUTIFUL



Semalam terkejut akk bila my client yang beli Premium Beautiful dengan akk July lalu wassap... Nama beliau Cikgu Saanthini.. Guru sek rendah di Pahang.. Asalnya  nak beli Premium Beautiful untuk kemaskan bentuk badan sempena majlis perkahwinan beliau lagi 2 hari ... Hehe... Haaaa bersungguh-sungguh beliau nak kemaskan badan.. 


Gambar atas ni July yea masa akk datang fitting rumah beliau di Kajang.. Nampak beza lepas 5 minit pakai Premium Beautiful.. Instant shaping... Korang tengok pula gambar bawah..


Tu diaaa yang terkini nampak beza kan.. 3 bulan! 3 bulan ukur lilit badan mengecil.. No flabby tummy! Lemak punggung tak tahu pergi mana hehe.. Tengok kat pinggang aduhhh risau akk Cikgu Saanthini makin mengecik and dari akk nanti hehe..


Client akk ramai pelbagai bangsa dan negara lain pun beli Premium Beautiful.. Semestinya akk dilatih untuk beri service yang terbaik those yang beli dengan akk..


Premium Beautiful ni satu-satunya Korset ada Infrared bagus untuk kesihatan. Ia ada 3 helai dlm 1 set Premium Beautiful iaitu :
  • Long Bra
  • Waist Nipper
  • Long Girdle
Premium Beautiful ada 2 jenis iaitu
  • Premium Beautiful Classic
  • Premium Beautiful Elegance 
Premium Beautiful ni unik... Ia custom made ada semua size badan. So untuk Price kita akan ukur badan dahulu untuk tentu kan size yg tepat since Premium Beautiful tiada size S,M,XL,XXL..

Kalau nak dapat kan sepasang dua Premium Beautiful boleh dapat kan dengan akk.. Cara pembayaran seperti di bawah..


Azza Amri
+60102262734
PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT
Malaysia/ Brunei/ Indonesia/ Singapura