Tuesday, 19 September 2017

Premium Beautiful membantu pesakit Scoliosis


Pesakit Tulang Bengkok / Scoliosis 


Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan.

Harini Azza nak share sedikit tentang Scoliosis ( tulang belakang bengkok ).. Azza sejak akhir-akhir ini kerap dapat pertanyaan client di media social tentang cara menangani sakit mereka ni dengan Premium Beautiful Corset. 

Azza bukan pesakit Scoliosis tapi Azza adalah pesakit Lumbar Spine yang kronik di mana Azza pernah lumpuh separuh badan juga. Berpunca akibat kemalangan di tempat kerja hujung 2011. Premium Beautiful banyak membantu Azza untuk proses penyembuhan lebih baik dari sebelumnya sebagai back support Azza sehingga kini.

Azza juga ada kenalan di mana beliau juga adalah pesakit Scoliosis. Alhamdulillah berkat ikhtiar dan usaha beliau dengan Premium Beautiful kesihatan bertambah baik.  Sebab kalau melibatkan tulang belakang selain kaedah pembedahan, ubat-ubatan mahupun treatment lain back support antara altenatif juga yang para doktor suggest pakai untuk support tulang belakang kita lebih sihat.

Bahaya Scoliosis kepada wanita


Skoliosis ni keadaan di mana tulang belakang seseorang membengkok dan melengkung dari paksinya. Ia lebih kerap berlaku di kalangan wanita iaitu sebanyak 2% berbanding lelaki hanya 0.5 peratus. Wanita yang ada masalah ini boleh mencuba mengawal dan mengatasi masalah tulang bengkok dengan memakai Premium Beautiful secara konsisten. Anda harus mencuba berikhtiar dengan Premium Beautiful ni sebab harganya juga lebuih jauh murah dari kos pembedahan yang tinggi + risiko juga selepas pembedahan.




Premium Beautiful terkenal sebagai back support untuk mereka yang adalah masalah tulang belakang. Ia diiktiraf dari Persatuan Pakar Tulang Antarabangsa ( US, Canada dan Quebec ). Jadi tidak perlu ragu-ragu akan kualiti Premium Beautiful untuk penjagaan tulang belakang anda.



Testimoni Scolisis dengan Premium Beautiful





Client Azza ni warga Indonesia yang bekerja di Shah Alam sebagai buruh binaan ikhtiar membeli Premium Beautiful untuk isterinya yang sedang kronik Scoliosis di Sumatera Selatan. Mereka ingin cuba untuk sembuh elak dari pembedahan. Terima kasih Pak Hendra cari Azza untuk beli sepasang Premium Beautiful Elegance untuk isterinya. Katanya nilai duit bukan ukuran lagi tapi demi kasih sayang kepada isterinya dan mahu isterinya sembuh.


Dari sepasang Premium Beautiful ni kita cuba ikhtiar. Azza pernah mengalami situasi yang teramat sakit saat tulang belakang Azza cedera dulu sebab itu Azza kongsikan kelebihan Premium Beautiful ini kepada sesiapa yang ada msalah tulang belakang.

Untuk sepasang Premium Beautiful ni harganya ikut size badan anda. Di mana ia tiada size S M L XL XXL sebab Premium Beautiful ni custom made ada semua ukuran badan anda dari sekecil-kecilnya hinga size besar. Boleh hubungi Azza untuk dapatkan 1-2 set Premium Beautiful. InsyaAllah Azza akan beri service yang terbaik kepada anda.

Kita hanya berusaha untuk sembuh. Dengan kos yang seminimal ini mana tahu dapat beri kehidupan anda yang penuh bermakna. Tulang belakang amat penting untuk segalanya pada badan kita.


Azza Amri
+6 010 2262734

Kaedah pembayaran : Tunai / Credit card/ Aeon Credit

Friday, 25 August 2017

Promosi Merdeka Premium Beautiful

Korang suka tak perut buncit?! Sis paling tak suka sebab mengganggu penampilan kita setiap hari. Now ada cara mudah untuk  elak perut buncit kita tu kekal lama dengan Premium Beautiful Corset... Selalu kalau pakai PB Corset kesian FIT & FIRM tu 2-3 bulan nampak beza. Korang dh ada PREMIUM BEAUTIFUL? Jika belum ada jomlah grab sekarang.. Special PROMO MERDEKA nak beri setiap pembelian 1-2 set Premium Beautiful harini..

.



Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan PB Corset.

.




PB ni satu²nya Corset With Fir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus instant shaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sebagai bengkung moden utk wanita lepas bersalin. Those yg sakit belakang & slip disc PB is the best as back-support.





Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.


Razalina Rahmat 

Tuesday, 16 May 2017

PROMO JIMAT RAYA PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum kawan-kawan.

Lebih kurang 2 bulan lagi kita semua akan sambut Hari Raya.. Macam mana dengan persiapan korang? Baju raya antara persiapan terpenting.. hehehe.. Sebabnya setiap tahun kita mesti nak melaram baju raya baru. Takde baju raya baru raya pun rasa suam-suam je kan..heeee.. Korang pilih fesyen designer mana? Tahun ni rezeki Azza nak merasa dari Jovian.. Kata husband nak sponsor selai dua katanya.. Selalu pilihan Azza Ariani..hiii tahun ni upgrade sikit..


Haritu Azza dengan biz partner pergi survey kat Butik Jovian di Bangi.. Cantik jugalah. Harga pun berpatutan. Macam Azza ni kan jenis berisi sedikit.. So kena pakai Premium Beautiful if not sangkut-sangkutla area perut dan peha..hehehe..Itu untung nya pakai Premium Beautiful tau.. Sebabnya takde masalah korang nak melaram apa juga fesyen baju raya terbaru. 

Okay, cakap pasal Premium Beautiful dengan baju raya memang sinonim asal nak raya semua nak melaram sakan cantik. Korang pakailah Premium Beautiful. Tak rugi beli sebab Premium Beautiful ni penyelamat korang dari gemoks slepas raya juga. Imagine dah makan banyak-banyak juadah raya.. Confirm makan tu tak berhenti punya sebab menu-menu semua sedap belaka. Premium Beautiful mampu maintain kan berat badan korang. Percayalah, konsisten pakai lepas raya lagi letops langsing bentuk badan korang. Saat rakan-rakan semua mengadu badan naik..Korang rileks je Pasang Badan berpotongan.

Cuba tengok testimoni ni.. Semua yang sebelum ni ada masalah size dan berat badan. Lepas pakai Premium Beautiful semua terpaksa langisng dan awet muda. Jeleskan.. Kalau nak tahu mereka ni semua status ibu yang anak lebih dari 2.. Tapi hasil pakai Premium Beautiful semua terpaksa kecik comel macam anak dara.


Kalau korang nak tahu Premium Beautiful ni ada 3 helai dalam 1 set. Ada Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle. Contoh client di atas hanya pakai Waist Nipper atau lebih terkenal as bengkung moden dikalangan wanita lepas bersalin. Pinggang akan terbentuk kemas dan langsing. Dimana pinggang kita akan grib kemas dari kelihatan buncit dan gelebeh. Juga terkenal as back support untuk pesakit tulang belakang  ( slipdisc , lumbar spine dan scoliosis )








Cantik tak mommy-mommy ni semua.. Ni baru sikit.. Banyak lagi sebenarnya yang terpaksa langsing. Jomlah pakai Premium Beautiful kawan-kawan. Tak kira di mana anda berada Azza akan datang pakaikan korang. Azza akan beri special harga dan free gift raya. 




Ni Premium Beautiful Elegance. Kalau pakai tak rasa pakai Korset. Client Azza di Indonesia ramai memilih Premium Beautiful Elegance ni.. Haaa tengok.. Ibu-ibu di Indonesia pun pakai  Premium Beautiful. tau.. Sebab harga mampu milik.. Mereka memang suka Premium Beautiful. Mostly akan recomen rakan-rakan lain pakai juga. So bila pakai di Hari Raya nanti selesa.. Tak panas berdenting kata orang Perak..hehe.. Jom grab Premium Beautiful 1-2 set.. Special harga Azza beri.. Betul-betul Harga mampu Milik.. 


PM/WA Azza +6010 2262734
Premium Beautiful Top Agent Malaysia/ Indonesia.

Resepi Daging Dendeng Letops

Assalamualaikum kawan-kawan..

Lama Azza x menjengah my blog ni.. Ampuunnn...  Azza sibuk dengan tugasan luar sikit and urusakan anak yg sekolah.

Okay, harini Azza nak share my  resepi Daging Dendeng My Style gitu.. Menjelang puasa ni demand tinggi especially mereka yang bekerja tu yang tak sempat nak masak memang akan selalu order dengan Azza. Kalau nak tahu, ia juga sebagai punca rezeki yang lebat semasa bulan Ramadhan. Alhamdulillah..

Tapi resepi ni Azza sebenarnya olahkan sikit..Kalau nak buat yang sedap resepi orang Perak,, Kami idok guna cili padi tapi cili kering.. Letak sedikit kerisik juga.. Selain baunya yang harum... Ia amat sedap  tau...errrmmm... Makan nasi panas- panas dengan telo mata pun udah cukup komeee....heee

Here my resepi..




DAGING DENDENG BERAPI

Bahan-bahan


Daging - 1 kilo
Kicap lemak manis - secukupnya

Bawang besar - 1 biji
Bawang putih - 3 ulas
Halis - 1 inci
Cili api - segenggam (blend)
Perahan jud limau kasturi- 1 sudu
Garam - secukupnya

Cara-caranya

Rebus daging sampai empuk
Hiris nipis. Hati, jangan salah potong pula. Kena ikut urat daging tu okey.
Gaul daging dengan kicap lemak manis dan gaul rata.
Goreng hingga separuh garing.Siap goreng dan ketepikan. Rupa daging masa ni hitam legam.Hehe.
Kemudian tumbuk bawang besar, bawang putih dan halia. Tumis hingga sampai naik bau.Masukkan cili blend dan tumis sampai garing.Masukkan air daging sedikit dan msukan perahan jus limau kasturi, rasanya denga
garam.Masukkan daging, dan masak hingga kering.
Siap untuk dimakan.

Kalau nak sedap kan .. 3 sudu besar kerisik masa tumis bahan-bahan blend. Sedap aromanya. And Azza nak share sidikit tips, letakkan juga lengkuas. Tapi lengkuas tu blend asing tau.. Air lengkuas tu buang.. Ambil hampasnya sahaja.. Korang cubalah..Sedap letops gitu.

Ni resepi mak Azza.. Azza kongsikan bersama.. Korang boleh olah kan jika nak tambah sepeket serbuk kari daging pun boleh. Ia tetap sedap and pedas dia tu memang sedap.
Selamat mencuba.. If  tak larat buat boleh order dengan Azza. InsyaAllah sama rasa macam air tangan mak- mak kita. Azza juga buat untuk KL Food Delivery..
Boleh tengok di Instagram Azza juga ( azza.amri )

Here my number Azza Amri +60102262734

Selamat mencuba kawan-kawan.


Tuesday, 18 October 2016

ATASI MASALAH PERUT BUNCIT PALING BERKESAN

KURUS LANGSING DAN BERPOTONGAN 
DENGAN
PREMIUM BEAUTIFUL


APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL?







Premium Beautiful is no 1 Health & Beauty Corset. 

PB direka oleh pakar 5 buah negara: 

Jerman, korea, Jepun, US & Taiwan. Mempunyai Far infared Ray yang membantu melancarkan darah, meningkatkan metabolisme & menstabilkan hormon.





PB Corset dapat membantu mereka yang ada masalah di bawah : 


  • Ingin menurunkan berat badan
  • Ingin membentuk badan supaya terbentuk cantik & kemas
  • Ingin mengempiskan perut
  • Lepas bersalin
  • Sakit belakang
  • Slip disc
  • Scoliosis 
  • Migrain
  • Sakit pinggang


Dan banyak lagi kebaikan PB untuk wanita. 

Premium Beautiful telah dianugerahkan sebagai Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia. Diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Amerika, Canada & Qubec


PB mempunyai lifetime warranty.






MASALAH PERUT BUNCIT? BENTUK BADAN TAK KEMAS? KEMBANG SANA SINI? 




Stress kan? Lagi-lagi lepas bersalin ni.. Dah beranak pinak ni kalau yang jenis bekerjaya memang takde masa nak jaga badan. Sibuk kerja.. Selalunya laaa.. Orang tengok kita pun macam lemas! Sendiri punya badan pun rimas lelemaks kat badan. Tak nak ke sumur hidup kita ni merasa Pasang Badan cantik-cantik melentik gitu.. tak kiralah berapa pun usia kita sebenarnya kita berhak dapat bentuk badan idaman. Suami pun tengok kita sensayang je sampai tua..heee
Azza ada cara nak orang-orang perempuan ni cantik dan kemas sahaja. Tak perlu susah payah nak diet, bersenam sangat. Jom pakai Premium Beautiful Corset.


Selalu dapat pertanyaan macam mana Cantek Melentik ni boleh kuruskan badan yea?




  • Melalui FIR (far infrared rays) yg tersulam pada bebenang materials PB ni mampu membakar beratus² kalori sepanjang pemakaianyer selama 8 jam sehari.
  • Melalui pengalihan lemak. Kita akn tunjuk ajar cara² nk alihkan lelemaks and allocatekan lemak tu di tempat yang betul. Selepas satu jangka masa, lemak tu akn tetap duduk di situ walaupun selepas dibuka. 
  • Satu²nya bodyshaper yg ada far infrared ( FIR ) membakar 900 kalori. Sarung saja terus instant shaping Hour Glass Shape gitu.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bonus bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian dan tak rugi beli. Juga terkenal sbg Bengkung Moden utk wanita lepas bersalin. Those yg sakit belakang, slip disc lumbar spine PB is the best for you as back support.
Maka sebab ituler korang boleh kekal langsing berpotongan dengan Premium Beautiful ni. 



PREMIUM BEAUTIFUL TIADA SIZE S, M, L, XL, XXL, XXXL.
PERLU AMBIL UKURAN BADAN.

Premium Beautiful ni unique for everybody. Ukurannya bukan standart size S,M,L,XL tetapi mengikut range ukuran setiap individu. So jika anda berbadan size kecil hingga besar ada size korset utk dipakai.. Jgn risau takkan sendat, ketat @ terjerut. Anda akan pakai dengan selesa & berkeyakinan sepanjang masa.


Ukuran dalam Sentimeter


TESTIMONI LANGSING DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Langsing lepas bersalin. Tiada lagi masalah perut buncit dan payudara jatuh.


masalah perut buncit selesai. terpaksa langsing  minit. wow!!


Lemak terpaksa Burn 5 kg sebulan dengan PB.
Nampak lebih awet muda



Pakai Uniform kerja lebih langsing berpotongan dan kemas bentuk badan dengan Premium Beautiful.








Tulang belakang sembuh dengan Premium Beautiful akibat Slip Disc/ lumber spine


CARA PEMBAYARAN PREMIUM BEAUTIFUL



Ada 3 cara mudah setiap pembelian Premium Beautiful :

  • Cash/ Tunai
  • Credit Card
  • Aeon Credit serendah RM95 sebulan utk 3 tahun

PERCUMA PB WASH SETIAP PEMBELIAN PREMIUM BEAUTIFUL







Dapatkan Dengan Azza segera Premium Beautiful Set anda.
Azza akan bimbing cara pakai dan beri service kepada anda yang beli dengan Azza.





PROMO! PROMO! PROMO JIMAT!
NAK TAHU PELUANG JIMAT DAN DAPAT BONUS PERTAMA SERENDAH RM5,000 DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL?
ASK ME HOW NOW!!!




Azza tak sabar menunggu panggilan dari anda.
Jom pakai Premium Beautiful.
Memang tak rugi beli. Pelaburan yang berbaloi untuk bentuk badan dan kesihatan dalaman anda sampai bila-bila.


Azza Amri
010.2262734