Tuesday, 22 March 2016

MAJLIS PENGANUGERAHAN SM/SSM SHOM 2016 BY AZZA AMRI

SM SSM Award September 2016
On 19 March 2016 SM SSM Award was held at IDCC Shah Alam.

Penganugerahan ini khas untuk meraikan penerima anugerah bagi Sale Manager ( SM ) yang membuat sale sebanyak RM20,000 dan Senior Sale Manager ( SSM ), RM60,000 sale terkumpul dalam kumpulan masing-masing...

Penganugerahan ni diadakan dua tahun sekali oleh Sahajidah Hai O Marketing (  SHOM ) demi menunjukkan rasa berbesar hati atas usaha masing-masing. Dalam setahun lebih 5 anugerah diadakan oleh syarikat SHOM termasuk 2 kali setahun trip melancong secara PERCUMA!

Memang bukan calang-calang syarikat dapat bagi servis macam ni. Memang rugi kalau tak ambil peluang jadi part of the team.. Majlis yang dianjurkan secara gilang gemilang ini juga meraikan 23 business partners dari kumpulan kami iaitu The Diamond Circle termasuk suami Azza SSM Mohamad Fadzil Amri.


Majlis dihadiri juga dengan anak-anak kami.Suami Azza masih bekerja as banker. Awalnya buat bisnes ni mmg tak minat & takde masa. Since beliau lihat sendiri pencapaian Azza dlm bisnes ni memberansangkan, beliau cuba sedikit demi sedikit. Sungguhpun lambat suami Azza dapat juga siapkan pangkatnya dgn accumulate sale RM60,000. Tahniah husband.. Lepas ni cuba pula ke peringkat seterusnya. 

Apa pun congratulations pada semua!!
Tanpa langkah pertama, tak akan ada langkah seterusnya. So jangan takut untuk memulakan langkah tersebut! SHOM menjanjikan kita untuk menjadi usahawan yg berjaya jika kita sentiasa berusaha hingga ke pentas kejayaan.


And here pose cun melecun dari The Diamond Circle Team..

Mari Sertai kami bersama SHOM. Ramai yang mencari peluang perniagaan tak tahu bisnes apa yang sesuai. SHOM menyedikan platfom yg mudah utk anda semua mula. Jangan risau & ragu nk mula perniagaan. Harus berani.
Contact Azza for info peluang perniagaan bersama SHOM.Azza Amri
+60102262734
razalinarahmat@gmail.com
No comments:

Post a Comment